KOHDENNETTU JAKELU

SMS Jakelu jakaa esitteet aina yksilöllisesti postilaatikoihin ilman, että mukana olisi paksuja lehtiä tai muuta postia. Mainosjakelu voidaan kohdentaa esim. tietylle alueelle, jolloin tavoitetaan sen alueen oikeat asiakkaat ja taloudet.

Meille on tärkeää, että jokainen mainos jaetaan alueen jokaiseen postilaatikkoon niin kuin mainos olisi meidän omamme. Oikein kohdennettu jakelu säästää rahaa eikä hukkamainoksia tule.

Käytämme mainosten jakamisen aikana reittiseuranta-ohjelmaa, jolloin jakoreitti piirtyy automaattisesti kartelle. Kun jakoreitti on päättynyt, ohjelma suljetaan ja lähetämme sen halutessanne sähköpostiinne tai puhelimeen.

Palvelut

Aluejakelu

SMS Jakelu jakaa mainoksia valitun asuinalueen mukaan kuten pientaloalueet, kerrostalo-, rivitalo-, omistus- ja vuokrataloihin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jakelu tapahtuu jokaisena viikonpäivänä tai niinkuin asiakas haluaa, esimerkiksi poislukien keskiviikko ja/tai lauantai.

Korttelinäyttö

SMS Jakelu palvelee asiakkaita korttelimainosten jakamisessa näyttökohteen lähialueelle.

Kohderyhmäjakelu

SMS Jakelu jakaa mainoksia valitun kohderyhmän mukaan. Mainosten jako kohdistuu tällöin tiettyyn valittuun ryhmään, joka voi olla osoitteellista tai osoitteetonta. Sopii asiakkaalle, joka haluaa kohdistaa mainokset omalle kohderyhmälle tai mainosviestin mahdollisimman tarkasti.

Painatuspalvelu

SMS Jakelun kautta voi myös painattaa mainokset. Valmiit mainokset toimitetaan painosta suoraan varastollemme tai teille niin halutessanne. Kysyy lisää palvelustamme.